Benelux building Amstelveen

Kantoor

Locatie: Amstelveen

Oppervlakte: 220 m2

Werkzaamheden: Interieur ontwerp, concept ontwerp tot uitvoering, esthetische begeleiding, oplevering.

Oplevering: december 2015


Mid- 2015 Heyligers d+p made ​​the design for the entrance area of the Benelux building in Amstelveen. The entrance opens into the middle of the building, in the atrium, an area of about 220m2. This area did not have any purpose yet. The design of Hd+p consists of a long ‘stage’ with different seating options and a pantry where employees and visitors can operate themselves. Central in the room is also a seating element. On one side of the space a large wall of slats has been realized, with LED lighting, benches and tables. This slat wall forms a partition between the entrance area and the “Bus Stop”, a glass wall & roof between the entrance and neighboring office space.

Fotografie: Wouter van der Sar

Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-01Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-02Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-03Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-04Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-05Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-06Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-07Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-08Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-09Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-10Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-11

Kantoor

Locatie: Amstelveen

Oppervlakte: 220 m2

Werkzaamheden: Interieur ontwerp, concept ontwerp tot uitvoering, esthetische begeleiding, oplevering.

Oplevering: december 2015


Mid- 2015 Heyligers d+p made ​​the design for the entrance area of the Benelux building in Amstelveen. The entrance opens into the middle of the building, in the atrium, an area of about 220m2. This area did not have any purpose yet. The design of Hd+p consists of a long ‘stage’ with different seating options and a pantry where employees and visitors can operate themselves. Central in the room is also a seating element. On one side of the space a large wall of slats has been realized, with LED lighting, benches and tables. This slat wall forms a partition between the entrance area and the “Bus Stop”, a glass wall & roof between the entrance and neighboring office space.

Fotografie: Wouter van der Sar

Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-01Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-02Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-03Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-04Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-05Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-06Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-07Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-08Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-09Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-10Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-11