Singel 540, Amsterdam

7 September 2017

For the Geelvinck building at the Singel, a design has been made allowing the building to be used in a new way making it meet the modern construction and comfort requirements. The main entrance is being moved to a more favorable location on the Reguliersdwarsstraat and the parking lot in the plinth is repurposed for retail and catering. The upper floors are intended for office space. The top floor plus roof-top parking make way for a full glass penthouse. The outdated façade is completely replaced by a new insulated natural stone façade and new story high aluminum frames.



Expected delivery: February 2018

7 September 2017

7 September 2017

7 September 2017

7 September 2017

singel540-amsterdam-iu04

Existing situation

singel540-amsterdam-iu03

Existing situation

singel540-amsterdam-iu02

Existing situation

singel540-amsterdam-iu01

Existing situation