Benelux gebouw Amstelveen

Kantoor

Locatie: Amstelveen

Oppervlakte: 220 m2

Werkzaamheden: Interieur ontwerp, concept ontwerp tot uitvoering, esthetische begeleiding, oplevering.

Oplevering: december 2015


Heyligers d+p maakte medio 2015 een ontwerp voor het entreegebied van het Benelux gebouw te Amstelveen. De entree komt uit in het midden van het gebouw, in het atrium, een gebied van zo’n 220m2 groot. Hier is eerder geen invulling aan gegeven. Het ontwerp van Hd+p bestaat uit een lang ‘podium’ met verschillende zitfuncties en pantry waar medewerkers en bezoekers zichzelf kunnen bedienen. Centraal in de ruimte staat ook een zitelement. Aan 1 zijde van de ruimte is een grote lattenwand gerealiseerd met ledlicht, banken en tafels. Deze lattenwand vormt een scheiding tussen het entreegebied en de ‘bushalte’ (glazen wand/overkapping tussen entree en kantoorruimte).

Fotografie: Wouter van der Sar

Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-01Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-02Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-03Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-04Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-05Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-06Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-07Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-08Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-09Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-10Kantoor-Beneluxgebouw-Interieur-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Design-Interior-Office-Heyligers-Entreehal-11