Significant Groep Utrecht

Locatie: Leidsche Rijn Utrecht

Opdrachtgever: Significant Groep

Oppervlakte: 1.000 m2

Werkzaamheden: projectmanagement, interieurontwerp, Concept Ontwerp tot Technisch Ontwerp, uitvoeringsbegeleiding, esthetische begeleiding, aanbesteding documenten, werktekeningen en oplevering.

Opgeleverd: juni 2019

Significant was gehuisvest op 2 locaties: Barneveld en Den Haag.
Beide locaties verhuizen naar het nieuwe kantoor in Leidsche Rijn Centrum. Hierdoor zal de onderlinge samenwerking sterk bevorderd worden en zorgt tevens voor een nieuwe werkcultuur voor de medewerkers. Een centrale hub in het midden van Nederland moet zorgen voor verbinding en een aantrekkelijke werksfeer.

In nauwe samenwerking met de medewerkers van Significant heeft Heyligers d+p het ontwerp vorm gegeven vanuit de expertise als architect en de ervaring met het indelen van werkplekken.

Significant heeft verder zelf de offerte trajecten en onderhandelingen met de verschillende leveranciers door de eigen inkoop afdeling georganiseerd vanuit de eigen expertise binnen het bedrijf.
Hierbij was de belangrijkste drijfveer om zo circulair mogelijk de inrichting in te vullen. Meubilair dat dicht in de buurt kwam van het oorspronkelijke voorstel
werd bijvoorbeeld uit de voorraad van 2e hands refurbished meubilair gehaald.

Fotografie: Wouter van der Sar