Singel 540, Amsterdam

7 september 2017

Voor het Geelvinck gebouw aan de Singel is een ontwerp gemaakt zodat het gebouw op een nieuwe manier gebruikt kan worden en weer voldoet aan de hedendaagse bouwfysische en comfort eisen. De hoofdentree wordt verplaatst naar een gunstigere plek aan de Reguliersdwarsstraat en het parkeerprogramma in de plint wordt herbestemd ten behoeve van retail & horeca. De bovenliggende verdiepingen worden bestemd voor kantoorruimten. De bovenste verdieping plus het parkeren op het dak maken plaats voor een volledig glazen penthouse. De verouderde gevel wordt in zijn geheel vervangen door een nieuwe geisoleerde natuurstenen gevel en nieuwe verdiepingshoge aluminium kozijnen.



Verwachte oplevering: februari 2018

7 september 2017

7 september 2017

7 september 2017

7 september 2017

singel540-amsterdam-iu04

Bestaande situatie

singel540-amsterdam-iu03

Bestaande situatie

singel540-amsterdam-iu02

Bestaande situatie

singel540-amsterdam-iu01

Bestaande situatie