Stadsschouwburg Utrecht

Kantoor

Locatie: Utrecht

Oppervlakte: 400 m2

Werkzaamheden: Interieurontwerp, Concept Ontwerp tot uitvoering, aanbestedingsdocumenten, esthetische begeleiding, oplevering.

Oplevering: september 2015


Heyligers d+p is verantwoordelijk voor het ontwerp van de kantoorruimte voor de onlangs gerenoveerde Stadsschouwburg Utrecht. De medewerkers van de Stadsschouwburg zijn over gegaan op het activiteitgericht werken. Er zijn diverse plekken beschikbaar variërend van belplekken tot informeel overleg, dit alles met een knipoog naar het podium en de coulissen.


Fotografie: Wouter van der Sar

Stadsschouwburg-Utrecht-Kantoor-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Office-Design-Interior-Heyligers-01Stadsschouwburg-Utrecht-Kantoor-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Office-Design-Interior-Heyligers-02Stadsschouwburg-Utrecht-Kantoor-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Office-Design-Interior-Heyligers-03Stadsschouwburg-Utrecht-Kantoor-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Office-Design-Interior-Heyligers-04Stadsschouwburg-Utrecht-Kantoor-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Office-Design-Interior-Heyligers-05Stadsschouwburg-Utrecht-Kantoor-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Office-Design-Interior-Heyligers-06Stadsschouwburg-Utrecht-Kantoor-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Office-Design-Interior-Heyligers-07Stadsschouwburg-Utrecht-Kantoor-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Office-Design-Interior-Heyligers-08Stadsschouwburg-Utrecht-Kantoor-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Office-Design-Interior-Heyligers-09Stadsschouwburg-Utrecht-Kantoor-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Office-Design-Interior-Heyligers-10Stadsschouwburg-Utrecht-Kantoor-Ontwerp-Interieurarchitectuur-Office-Design-Interior-Heyligers-11