Design & Projects

HEYLIGERS design+projects is opgericht in 1988 door Willem Heyligers. Het bureau voor architectuur, interieurarchitectuur en projectmanagement heeft alle disciplines in huis om projecten van bijna elke omvang en complexiteit te ontwerpen en te begeleiden.
HEYLIGERS design+projects is één bureau met twee studio’s (in Amsterdam en Utrecht). Partners Willem Heyligers, Lonneke Leijnse en Marleen Valstar geven gezamenlijk leiding aan de studio’s met circa 20 talentvolle architecten en interieurarchitecten, daarnaast maken er gemiddeld 2 stagiaires onderdeel uit van het studioteam. HEYLIGERS design+projects is lid van de BNA - Branchevereniging Nederlandse Architectenbureau's.

Veelzijdig
HEYLIGERS design+projects werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers, in binnen- en buitenland. Onze opdrachten variëren van transformatie, hergebruik en herinrichting van bestaande panden: kantoren, restaurants, hotels, wellnesscentra, winkels, particuliere huizen, grotere en kleinere monumentale panden. Op het gebied van kantoorprojecten zijn we gespecialiseerd in innovatief interieurontwerp gecombineerd met een hoogwaardige technische infrastructuur.

Werkwijze
Elk geslaagd interieurontwerp begint met het in kaart brengen van de bouwkundige situatie en de specifieke wensen van de opdrachtgever. Om tot de juiste vertaalslag te komen besteden wij gedurende het hele ontwerptraject veel aandacht aan communicatie met de opdrachtgever. Wij nemen de tijd voor gesprekken en presenteren onze voorstellen in 2D of 3D visualisaties.
HEYLIGERS d+p kan zowel worden ingeschakeld voor een interieurontwerp als een compleet project. Bij de realisatie van een project dragen wij de verantwoordelijkheid over elke stap in het proces: van schetsontwerp tot en met de oplevering. Daarbij gaan kwaliteit van het ontwerp, financiële randvoorwaarden en planning in één hand.
Onze geïntegreerde expertise is binnen het bureau onderverdeeld in de werkvelden: architectuur, design, projectmanagement, kantoorinnovatie en duurzaamheid.

Gerelateerde projecten
| Alle projecten